SUPĂ GULYAS

► Ingrediente
► ½ kg carne vită cuburi
►2 morcovi
►o tulpină ţelină
►2 morcovi
►2 cepe
►2 ardei graşi
►3 cartofi
►2 cuburi concentrat vită
►o linguriţă boia de ardei
►2 linguri ulei
►sare
►piper

► Preparare:
1. Se prepară supa din cuburile de concentrat şi se lasă deoparte.
2. În oala de fiert se încinge uleiul şi se căleşte ceapa. După ce a devenit translucidă, se adaugă carnea şi ardeii. Se lasă să se călească împreună până ce carnea îşi schimbă culoarea. Se adaugă boiaua, se toarnă supa de concentrat, morcovii tăiaţi rondele, ţelina tăiată bastonaşe şi cartofii tăiaţi cuburi.
3. Se lasă la foc mediu până ce carnea şi legumele sunt fierte, se pun sare şi piper şi se serveşte cu ardei iute alături.

Loading...