Supă de vită

Supă de vită

Supă făcută din rasol de vită este cea mai apreciată supă. Gustul este inconfundabil, supa este aromată și sățioasă și…întotdeauna se vor mânca câte două porții. Nimeni nu-i rezistă!

Ingrediente:
● 400 g rasol de vită
● 2 morcovi
● o felie generoasa dintr-o rădăcină de țelină
● o ceapă
● 3-4 cartofi
● verdeață, după gust
● sare

1. Rasolul se pune la fiert în apă rece și se ia spuma ori de câte ori apare.
2. Apoi, după o oră, se sărează și se mai lasă la fiert o oră.
3. Se scoate rasolul, se taie cubulețe și se pune din nou la fiert cu legumele curățate, spălate și tăiate, după preferință.
4. Se mai lasa la fiert 30 de mi nute. Se aduce la masă cu verdeață, după gust.

Sursa foto:Shutterstock