Supă de roșii cu pui

Supă de roșii cu pui

Zilele acestea avem nevoie de mâncare ușoră așa că propunerea noastră se învârte în jurul unei oale cu supă de roșii!

Ingrediente

  • tacâmurile de la un pui
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină pătrunjel
  • o felie țelină
  • 3 linguri pastă de roșii
  • fidea
  • puțin rozmarin
  • sare
  • 1. Tacâmurile se pun la fiert în apă rece cu sare și, după primul clocot, se aruncă apa.
    2. Se spală bine tacâmurile în apă rece, se pun din nou la fiert cu apă și sare, se înlătură spuma și apoi se pun ceapa, morcovul, rădăcina de pătrunjel și țelina, toate tăiate cât mai mărunt.
    3. Se lasă la fiert legumele și se adaugă și pasta de roșii în supă. Supa se mai lasa la foc 5 minute.
    4. Se pune apoi fideaua, se lasă să dea un clocot, se pune rozmarin, se stinge focul și se lasă 10 minute sub capac înainte de servire.

    Sursa foto:Shutterstock