Ingrediente

  • un kg pește
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • 2 roșii în bulion
  • 2 ouă
  • 150 ml smântână
  • sare
  • piper
  • 1. Morcovii se trec prin răzătoarea
    cu ochiuri mari și se pun la
    fiert în doi litri de apă cu ceapa
    tăiată mărunt și ardeiul tăiat
    fâșii.
    2. Se lasă 10 minute, apoi se
    pun cartofii curățați și tăiați
    cuburi, se lasă 15 minute și se
    pun roșiile în bulion.
    3. Ouăle se bat cu smântâna,
    sare și piper. Se pune peștele,
    se lasă 10 minute la fiert și apoi
    se scoate deoparte.
    4. Se drege supa cu amestecul
    de ouă, se lasă să dea un clocot,
    se pune peștele și se aduce
    la masă.

    Sursa foto:Shutterstock