SUPĂ DE PERIŞOARE

► Ingrediente
► 500 g carne tocată
►o ceapă mică
►un morcov
►2 căţei usturoi
►2 linguri pesmet
►2 linguri parmezan
►un ou
►700 g pastă de tomate
►un litru supă din concentrat de pui
►câteva fire pătrunjel
►sare
►piper
► Preparare:
1. Se pun într-un vas carnea, ceapa tăiată mărunt sau mixată, usturoiul pisat, pesmetul, sarea, piperul, parmezanul şi oul. Se amestecă bine şi, cu mâna umedă, se formează perişoare care se lasă deoparte.
2. Într-o oală, se pun pasta de tomate şi supa din concentrat de pui să fiarbă împreună cu morcovul tăiat cubuleţe. Se lasă 10 minute la fiert, se adaugă perişoarele şi se mai ţin aproximativ 15 minute la foc mic.
3. Se aduce supa la masă cu pătrunjel fin tocat.

Loading...