Ingrediente

  • 250 g carne tocată de vită
  • un ou
  • 2 linguri pesmet
  • o lingură parmezan ras
  • 2 linguri busuioc
  • o legătură mică pătrunjel
  • o ceapă
  • 300 ml supă de pui
  • 4-5 linguri paste făinaose mici
  • sare
  • 1. Se amestecă carnea, oul,
    pesmetul, pătrunjelul tocat,
    parmezanul, busuiocul şi ceapa
    tăiată mărunt.
    2. Se frământă un pic compoziţia
    şi apoi se modelează
    chiftele mici.
    3. Supa de pui se completează
    cu apă, după cât se doreşte
    a fi de deasă supa finală, şi
    se pune la foc. Când a dat în
    clocot se pun perişoarele.
    4. Se lasă să ajungă din nou la
    punctul de fierbere, se micşorează
    focul şi se pun pastele.
    Se lasă la foc mic 10 minute,
    amestecând.

    Sursa foto:Shutterstock