Supă de legume

Supă de legume

Este cald afară și organismul ne cere mâncăruri ușoare dar hrănitoare. …și ce poate fi mai ușor decât o supă de legume, plină de legume?

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • o rădăcină păstârnac
  • o țelină mică
  • un cub concentrat de legume
  • 2 linguri ulei
  • ceapă verde și pătrunjel
    verde, pentru servit

1. Ceapa tăiată peștișori se
călește în ulei.
2. Se lasă un minut și se toarnă
aproximativ 1,5 litri de apă.
3. Țelina, morcovul și păstârnacul
se curăță și se taie cubulețe,
apoi se adaugă în oală. După
30 de minute se adaugă și
cartofii tăiați cuburi și concentratul
de legume.
4. Când legumele sunt gata
fierte, se trage oala de pe foc și
se aduce la masă cu ceapă
verde tăiată rondele și pătrunjelul
tocat mărunt.

Vezi o altă variantă de ciorba de legume!

Sursa foto:Shutterstock