Ingrediente pentru supă de bere cu cârnați:

● 450 g cârnați afumați

● 350 ml bere neagră
● 2 cartofi

● 200 g brânză cedar

● 800 ml apă

● 2 cepe

● sare

● piper
● mărar pentru servit

1. Într-o oala cu apă se pun la fiert cartofii curățați, spălați și tăiați cuburi.
2. Când au fiert pe jumătate, se adaugă ceapa curățată și tăiată mărunt, cârnații tăiați și ei felioare, se condimentează cu sare și piper și apoi se toarnă și berea.
3. Se completează cu apă și se lasă la fiert până ce cartofii sunt bine făcuți.
4. Se adaugă brânza, se pune verdeața și se trage de pe foc. Se lasă 10 minute cu capac și apoi se servește.

O altă supă supă apreciată de cititorii noștri este această supă daneză de praz! Să o încercați și pe asta!

Sursa foto: Shutterstock