Ingrediente:

● 500 ml supă de vită
● 80 ml apă
● 400 g roșii în bulion
● 2 linguri bulion
● 2 lingurițe chimen măcinat
● 1/2 linguriță praf de chili
● 400 g fasole boabe roșie la conservă, gata fiartă
● 100 g feta

● 2 căței usturoi
● 2 linguri ulei
● 2 lingurițe sos pesto
● cimbru

● sare ● piper

1. Usturoiul feliat se pune la călit în ulei.
2. Se adaugă apoi supa de vită, roșiile, bulionul, chimenul, piperul și chili, sare și apă. Se lasă pe foc 20 de minute din
momentul în care fierbe. Apoi se adaugă jumătate din cantitatea de fasole, se lasă 5 minute și se mixează.
3. Restul de fasole se așază în farfurie cu ajutorul unui cerc de metal, se îndeasă puțin, se toarnă supa, se aduce la masă cu cuburi de brânză feta, sos pesto și cimbru deasupra.

Sursa foto:Shutterstock