Sunt surori și azi sunt amândouă actrițe celebre și se numără printre cele mai frumoase femei din lume. Le recunoști?

Sunt surori și azi sunt amândouă actrițe celebre și se numără printre cele mai frumoase femei din lume. Le recunoști?

Le  vezi mereu în filme și în reclame la diverse produse și le admiri frumusețea și eleganța, dar iată cum au arătat în copilărie două dintre cele mai cunoscute actrițe.

Le-ați recunoscut? Vă dăm un indiciu: s-au născut în Spania și seamănă izbitor una cu celalaltă. Este vorba despre Penelope Cruz și sora ei, Monica.  Penelope, sora mai mare, este actriță celebră la Hollywood și câștigătoare a premiului Oscar, având la activ multe filme de succes.

Însă, nici sora ei, cu trei ani mai mică,  nu a trecut neobservată. Ea a apărut împreună cu sora ei într-o reclamă la un brand cunoscut de lenjerie intimă și este foarte cunoscută în Italia pentru rolul ei din serialul de succes „Paso Adelante”, dar și pentru apariția din „Pirații din Caraibe- Miscellaneous Crew”.

Penelope Cruz (45 de ani) a făcut publică această imagine cu sora ei, din copilărie, pentru aa marca aniversarea surorii ei.

„Felicitări sora !!! Să avem cât mai multe aventuri împreună!! Te ador! La mulți ani, frumoasa mea soră!! Te iubesc”, i-a transmis Penelope surorii ei.

Imaginea a făcut furori pe rețelele de socializare, unde s-a viralizat imediat, iar fanii actriței au fost șocați să vadă că Penelope și-a păstrat trăsăturile frumoase din  copilărie.

Citește și: