Ingrediente:
1. Întreaga bucată de carne se găureşte cu vârful unui cuţit, iar în orificiile formate se înfig cuişoare.
2. Apoi, se presară cu zahărul brun şi se aşază carnea în tava de cuptor.
3. Se toarnă apa şi se acoperă tava cu folie de aluminiu.
4. Se lasă la cuptor câte o oră pentru fiecare kilogram de carne. Se lasă apoi 30 de minute să se răcorească înainte de a tăia din bucata de șuncă. Se serveşte rece, ca aperitiv, cu castraveți murați sau muștar.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_carmen-harra.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_singal-telegram-whatsapp-1024x576.png)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_di-1024x576.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_ana-iubita-fuego-paul-surugiu-.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_bani-leonard-doroftei.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_mihai-sturzu.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811871.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811780.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811723.jpg)