Gray a ținut să precizeze că Donald Trump îi aminteşte de fostul său soţ din seria TV, JR, , un magnat al petrolului şi personaj negativ în celebra serie de televiziune.

”Avem un preşedinte la fel. Astfel de personalităţi există şi în restul lumii, nu doar aici”, a declarat ea pentru Press Association.

”Este vorba despre acel tip cu personalitate puternică – cu ego, bani, afaceri şi afemeiat. Mă refer la personalităţi, personalităţi foarte importante. Ca în cazul lui JR, totul se învârte în jurul afacerilor – Cum putem realiza asta? Ce manevre putem face? Descopăr o mulţime de oameni care au averi enorme şi multă influenţă; ei pot influenţa o mulţime de persoane prin modul în care controlează lucrurile”, a spus actriţa, potrivit Agerpres.

Citește și: Cum arată Sue Ellen din Dallas la 77 de ani. Cele mai recente imagini cu actrița

Sue Ellen primește și acum scrisori de la fani din România

Frumoasa Sue Ellen, care arată totuși remarcabil la vârsta ei și a dezvăluit că interesul pentru celebrul serial nu a dispărut niciodată și primește și în prezent scrisori de fani, chiar și din România. „Întotdeauna îmi aduce un zâmbet pe față. Am fost dimineață la poștă și am ridicat scrisori de la fani din Hawaii, Belize, Budapesta și România. E absolut incredibil”, a declarat actriță.

„Dallas” nu a fost gândit inițial ca un serial, ci ca o mini serie. Existau inițial doar 5 episoade, fără prea mare legătura între ele. Filmul a fost gândit în jurul personajului  interpretat de Victoria Principal, datorită faptului că reprezenta liantul între familiile Ewing și Barns. Producătorii au fost însă impresionați de prestația lui Larry Hagman, în rolul J.R., încât l-au transformat în personajul principal al seriei. JR a fost singurul personaj care a apărut în toate episoadele serialului.

Citește și: