Johnny Hallyday nu le-a lăsat nimic din avere copiilor biologici. Cui revine aceasta

Johnny Hallyday murit

Moartea lui Johnny Hallyday a îndurerat, la finele anului trecut, întreaga lume. Însă cei doi copii biologici au motive în plus să se gândească cu tristețe la tatăl lor. Pur și simplu au fost dezmoșteniți, scoși din testament.

Atât actriţa Laura Smet, cât și muzicianul David Hallyday, fiecare rezultat dintr-o relație, au anunțat că vor contesta în justiție testamentul tatălui lor.

„Laura Smet a descoperit cu stupefacţie şi durere testamentul tatălui său, Johnny Hallyday, potrivit căruia bunurile şi drepturile asupra creaţiilor artistului sunt transmise exclusiv soţiei sale, Laeticia, potrivit legilor californiene”, au transmis avocaţii fiicei lui Johnny Hallyday. Un anunț similar a făcut și fratele acesteia, singurul fiu al artistului.

Lovitură de grație

Laeticia este cea de-a patra soție a regretatului artist, cu care acesta s-a căsătorit în 1996. Cei doi aveau împreună două fete adoptate din Vietnam, Joy și Jade.

Testamentul mai prevede că, în cazul decesului soţiei, moştenitoare exclusive sunt, în mod egal, fiicele cuplului, în prezent minore.

În afară de Laeticia, Johnny Hallyday a mai fost căsătorit cu Élisabeth Étienne, în perioada 1981 – 1982, şi cu Adeline Blondieau, în perioada 1990 – 1992 şi 1994 – 1995.

Laura Smet s-a născut în urma relației cu actriţa Nathalie Baye, iar David (în prezent  cântăreţ, compozitor şi pilot de automobile) a rezultat din relația cu cântăreaţa şi actriţa franceză Sylvie Vartan, care a fost prima soţie a rockerului supranumit Elvis din Franța.

Cântăreţul Johnny Hallyday a murit la vârsta de 74 de ani, din cauza unui cancer pulmonar, pe 6 decembrie 2017. Averea lăsată în urmă de acesta este de circa 100 de milioane de euro.

Citește și: