Stufat de miel

Stufat de miel

Rețeta clasică de stufat de miel nu este complicată și este cea mai gustoasă!

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 3 legături ceapă verde
  • 3 legături usturoi verde
  • 3 linguri ulei
  • o cutie mică bulion
  • o legătură mărar
  • sare
  • piper

Mod de preparare stufat de miel:

1. Carnea bine spălată și tăiată se pune la rumenit în ulei încins.
2. După ce carnea și-a schimbat culoarea, se scoate și se pun ceapa și usturoiul tăiate bucăți nu mai mari de 2-3 cm.
3. Se lasă se înmoaie, se adaugă carnea, se acoperă cu apă și se lasă la fiert 35 de minute.
4. Apoi, se pune bulionul, se potrivește gustul de sare și piper și se lasă încă 10 minute la fiert. Se aduce la masă cu mărar fin tocat.

Sursa foto:Shutterstock

Mai multe rețete găsești pe www.retetepractice.ro

Loading...