Știrea momentului! Catrinel Menghia este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Știrea momentului! Catrinel Menghia este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Veste neașteptată în showbiz. Catrinel Menghia este însărcinată, dar a ținut totul secret. Frumoasa româncă, tabilită peste hotare, a luat pe toată lumea prin surprindere la evenimentul caritabil, Gala for the Global Ocean, organizat de prințul Albert al II-lea de Monaco, unde a apărut cu o burtică de gravidă destul de proeminentă.

 

Catrinel Menghia, cunoscută și drept Catrinel Marlon, a atras toate privirile la opera din Monte-Carlo. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie neagră, din dantelă, lungă, ce-i punea în evidență burtica de gravidă. Aceasta este destul de proeminentă pe semne că sarcina celebrului fotomodel român este destul de avansată.

Citește și: Catrinel Marlon, apariție răvășitoare la Paris! A pozat cu sânii la vedere, într-o rochie spectaculoasă

Catrinel Menghia este logodită cu italianul Massimiliano Di Lodovico

Talentata actriță și fotomodel  trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu  italianul Massimiliano Di Lodovico (40 de ani), un faimos producător de film,  cu care este logodită. Cei doi au o relație de mai bine de șase ani și acum vor deveni părinți. Celebra româncă nu a făcut deocamdată nicio declarație.

„Massimiliano este… a fost cel mai bun prieten al meu  și dintr-o mare prietenie s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Se cunoaște cu familia mea, părinții se cunosc. Facem sărbătorile împreună. Fiecare Crăciun, Paște,' a spus Catrinel Menghia, pentru Antena Stars, într-un interviu mai vechi.

Catrinel Menghia a mai fost căsătorită cu fostul fotbalist Massimo Brambati. Cei doi au divorțat după șapte ani de căsnicie, în anul 2012.

Fotografii: Northfoto

Citește și: