Situația nu e bună deloc. Sting anulează concert după concert! Ce se întâmplă cu artistul

Sting e bolnav

La începutul acestei săptămâni, presa anunța că Sting, în vârstă de 67 de ani, și-a anulat un concert pe care trebuia să-l susțină în Gand, Belgia, 'la recomandarea medicilor'. Numai că situația este mai gravă decât se credea, rând pe rând fiind anulate și alte reprezentații pe care artistul trebuia să le susțină.

Miercuri, artistul rebuia să cânte în Munchen, Germania.

Deocamdată nu a fost oferită nicio explicație, explicația pentru anularea concertelor fiind 'o problemă de sănătate'. Nu au fost oferite niciun fel de alte detalii.

Autorul hitului „Message in a Bottle” are prevăzute numeroase concerte în vara acestui an, pentru promovarea celui mai nou album al său, „Sting: My Songs”, care a apărut pe piaţă în luna mai.

Compozitor, actor, autor si activist, Sting s-a născut în Newcastle, Marea Britanie, dar apoi s-a mutat în Londra, unde a pus bazele trupei The Police împreună cu Steward Copeland şi Andy Summers. Trupa a lansat cinci albume de studio, a câştigat şase premii Grammy şi două Brit, şi a fost inclusă în The Rock and Roll Hall of Fame în 2003.

Fiind unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai lumii, Sting a primit, în afara activităţii sale alături de trupa Police, alte 11 premii Grammy, două trofee Brit, un Glob de Aur, un Emmy, patru nominalizări la Oscar, o nominalizare la Tony, Century Award oferit de revista Billboard, precum şi titlul de 'personalitatea anului' oferită la gala MusiCares 2004.

De-a lungul îndelungatei sale cariere, a vândut aproape 100 de milioane de copii ale albumelor sale lansate atât în perioada solo, cât şi în etapa The Police.

Vezi și Justin Timberlake și-a anulat toate concertele de anul acesta. Nu e deloc bine

Citește și: