Știai că Ben Affleck are un frate? Îi seamănă și suferă de aceeași boală ca și el | GALERIE FOTO

Știai că Ben Affleck are un frate? Îi seamănă și suferă de aceeași boală ca și el | GALERIE FOTO

Nu multă lume știe că Ben Affleck are un frate, tot actor și el. Mai mult, Casey Affleck îi seamănă destul de bine și ar putea fi considerat unul dintre 'frumușeii' Hollywood-ului, alături de fratele său. Din păcate însă, și acesta suferă de aceeași boală ca și Ben: alcoolismul.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de tatăl celor doi, Timothy Affleck, în vârstă de 74 de ani. Acesta a declarat într-un interviu recent că de vină pentru insuccesele din viața personală a fiilor săi, așa cum ar fi divorțul lui Ben Affleck de Jennifer Garner, cu care are trei copii, dar și pentru alcoolismul de care suferă Ben și Casey, e Hollywood-ul 'dezgustător'.

A fi parte din această industrie pune o presiune enormă pe indivizi, iar aceștia cedează, mai devreme sau mai târziu.

De menționat e faptul că și tatăl celor doi actori, Timothy, a suferit de alcoolism. Acesta a jucat alături de Casey în filmul ' I’m Still Here', în 2010. Într-o vreme, însă, cu mulți ani în urmă, el era om de serviciu la o universitate.

Divorțat și cu doi copii

Revenind la Casey Afford, fratele lui Ben, acesta este un actor și regizor în vârstă de 42 de ani. A jucat în 'To Die For' (1995), 'Good Will Hunting' (1997), dar și în 'Ocean’s Eleven' (2001), 'Ocean’s Twelve' (2004) sau 'Ocean’s Thirteen' (2007). Mai mult, a jucat în 'Gone Baby Gone', un film aclamat, regizat de fratele său, Ben Affleck.

Chiar dacă nu e atât de cunoscut ca Ben, are deja în palmares un Oscar, un Glob de Aur și un premiu Bafta.

Între el și fratele său e o distanță de trei ani, el fiind mezinul. Casey Affleck, pe numele complet Caleb Casey McGuire Affleck-Boldt, este divorțat și are doi copii.

Foto: Hepta

Vezi și Pe Smiley îl știe toată lumea, însă puțini știu cum arată fratele lui. Ce bine seamănă

Citește și: