Liv Tylor povestește despre secretul din baia tatălui ei, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith

Steven Tyler se da zilnic cu crema

Poate Steven Tylor, liderul trupei Aerosmith, nu este pe gustul tuturor, însă trebuie să recunoști că, la cei 70 de ani ai săi are încă o piele tânără. Iar fiica lui, actrița Liv Tylor, a povestit recent și care e secretul lui.

Într-un interviu recent, actrița în vârstă de 42 de ani a dezvăluit că tatăl său are mare grijă de tenul său, având un ritual zilnic de la care nu se abate orice ar fi. Folosește foarte multe produse de îngrijire a pielii și asta se vede.

”Când mă duc să îl vizitez, de obicei petrec jumătate din timp în baie, cu el, doar inspectând produsele”, a povestit amuzată actrița.

”Are baia înțesată cu astfel de produse. Și, dacă îl privești, are 70 de ani și are cea mai frumoasă piele. Și asta pentru că are mare grijă de ea”, a mai spus vedeta.

De fapt, obiceiul de a îngriji cu cea mai mare atenție pielea este religie în familia lor. Liv a povestit că bunica ei, după baie, o dădea cu cremă de sus până jos. Avea o adevărată obsesie pentru asta și îi spunea lui Liv încă de la 6 ani că zilnic trebuie să se dea cu cremă, pentru a-și păstra pielea tânără și frumoasă.

Iar sfatul este urmat cu sfințenie de Liv, care nu-și arată absolut deloc vârsta.

Vezi și Secretul frumuseții lui Halle Berry e unul la care apelează milioane de românce și habar n-au că le ține tinere: ”Fierbeți-le și beți zeama!”

Citește și: