Ștefan Iancu, fratele lui Vlad în superproducția de la PRO TV, se iubește cu o actriță celebră

Ștefan Iancu,  fratele lui Vlad în superproducția de la PRO TV, se iubește cu o actriță celebră

Pe Ștefan Iancu îl putem vedea în serialul cel mai recent serial românesc „Vlad',  unde joacă rolul lui Răzvan, fratelui lui Vlad, personajul principal al serialului. Însă, acesta este un tânăr extrem de talentat, deși are doar 21 de ani.

 

Deținător al unui Premiu Gopo la categoria tânără speranţă',Ștefan  a apărut pentru prima dată într-un film la vârstă de opt ani și  s-a făcut remarcat în filme precum „Nașa' sau 'Un pas în urma serafimilor'. Mai mult,  Ștefan a avut ocazia să lucreze de actori consacrați, precum Steven Seagal, în „Born to Raise Hell', Oscar Isaac, Abraham Murray, Ben Kinsley sau Keira Knightely.

Ștefan Iancu a lucrat cu regizori precum Cristian Mungiu, în 'Amintiri din Epoca de Aur', dar și cu Dan Pița, în anul 2014, pentru 'Kyra Kyralyna', bazată pe o nuvelă a lui Panait Istrati.

El nu este singurul actor din familia sa. Și fratele lui mai mic, Bogdan Iancu, este, de asemenea, actor și poate fi urmărit în serialul „Fructul Oprit', iar iubita lui Ștefan, Ada Galeș,  este și ea actriță premiată.  Îndrăgitul actor a mărturisit în emisiunea „Vorbește lumea', unde a venit însoțit de partenera lui, că formează un cuplu de un an și patru luni, locuiesc împreună și sunt foarte fericiți, chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de șase ani, Ada fiind mai mare. S-au cunoscut la un majorat, iar de atunci sunt de nedespărțit. Ada Galeș este actriță la Teatrul Național și a câștigat premiul UNITER pentru debut în anul 2016, iar în prezent o puteți vedea jucând în mai multe piese de teatru.