Ştefan Bănică jr a ajuns de urgenţă la spital! Primele declarații ale medicilor

Ştefan Bănică jr a ajuns de urgenţă la spital! Primele declarații ale medicilor

Ştefan Bănică jr a ajuns de urgenţă la spital. Artistul  trece prin momente grele. Acesta a fost transportat de urgentă la spitalul Floreasca cu dureri abdominale cumplite.  Florin Condurățeanu a dezvăluit care este starea artistului. 

„Frământat de o stare digestiva rea, Ştefan Banica jr, a trebui sa apeleze la consultul medicilor si s-a prezentat la Floreasca, o uzina continua. Banica a apelat la medicii de acolo. Ei au pus diagnosticul. E vorba de o indigestie, crampe digestive. O infectie. El va fi in continuare investigat. Cei mai buni profesori vor culege datele din teste. Vor pune un diagnostic”, a spus Florin Condurăţeanu, potrivit Libertatea.ro.

Stefan Bănică ar urma să fie operat de urgență

Profesor doctor Mircea Beuran, șeful Clinicii de chirurgie 2 de la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, a declarat pentru Libertatea că Ștefan Bănică Jr. este în investigații pentru a se stabili cauza durerilor abdominale.

Mircea Beuran a precizat că există suspiciuni că ar fi o problemă cu apendicele, iar dacă acestea se confirmă, Ștefan Bănică Jr. va fi dus direct în sala de operații.

Citește și:

Loading...