A stat câteva luni în comă și când s-a trezit era căsătorită cu străin, despre care nu știa absolut nimic. Ce s-a întâmplat

A stat câteva luni în comă și când s-a trezit era căsătorită cu străin, despre care nu știa absolut nimic. Ce s-a întâmplat

Povestea unei femei de 55 de ani din New York, SUA, a făcut înconjurul lumii. Angela Sartin-Hartung și-a pierdut soțul, în 1998, într-un accident rutier. Doi ani mai târziu, ea a reușit să-și refacă viața și s-a căsătorit pentru a doua oară, însă fericirea ei a fost curmată brusc de un accident teribil.

 

 

În 2013, Angela a fost lovită de o mașină de poliție în timp ce trecea o intersecție aglomerată din New York. În urma impactului violent, ea a intrat în comă. Când s-a trezit, în sfârșit, după câteva luni,  femeia a avut parte de șocul vieții ei. Era căsătorită cu un străin și nu-și aduce aminte nimic din ultimii 15 ani.

Într-un interviu pentru „New York Daily News', Angela a explicat că în momentul în care s-a trezit din comă, ea credea că este încă măritată cu primul ei soț, care a murit într-un tragic accident, în 1998, și era convinsă că băieții ei, acum adulți, erau încă adolescenți.

Citește și: Decizie neașteptată! Angelina Jolie îl vrea pe Brad Pitt înapoi și renunță la divorț. Motivul emoționant pentru care a luat această hotărâre

Nu-și amintește nimic din ultimii 15 ani

Faptul că în anul 2000, s-a căsătorit cu cel al doilea soț, pe nume Jeff Hartung, i s-a șters complet din minte. „În fiecare zi încerc să-mi fac noi amintiri. Sunt foarte norocoasă pentru că pot să fac acest lucru din nou și că sunt în viață', a spus Angela.

Din fericire pentru ea, Jeff, soțul Angelei a fost incredibil de răbdător în toată această perioadă și a rămas alături de soția lui. Acesta face zilnic eforturi mari pentru a o ajuta să-și recapete memoria, potrivit viralthread.com. El a început să pună poze cu ei prin toată casă. În încercarea de a-și salva mariajul, femeia l-a acceptat pe Jeff și au început să iasă din nou la întâlniri pentru a se cunoaște cât mai bine, iar cei doi formează acum un cuplu fericit.

„Se uita la mine și mă întreba ce caut în camera ei. A învățat să aibă încredere în mine, pentru că stăteam toată ziua lângă ea, în fiecare zi…Stăteam mai mult decât medicii. La un moment dat, chiar a crezut că sunt unul dintre medicii ei', a declarat Jeff. „Situația putea să fie mult mai gravă. Acum poate să vadă și să vorbească. Nu știa cine sunt, dar lucrăm la asta', a mai spus acesta.

În urma accidentului, despre care Angela nu-și aduce aminte nimic, familia ei a primit două milioane de dolari din partea orașului.

Citește și: