El și Amelia Warner, soția sa, mai au îmrepună o fetiță de cinci ani, Dlcie, și încă una de doi ani, Elva.

Informația a fost făcută publică de o sursă din anturajul celor doi, actorul ținându-și întotdeauna viața personală departe de ochii și urechile presei.

Actorul este un tată dedicat, declarând că e misiunea cea mai importantă pentru el. ”Când sunt acasă, sunt doar soț și părinte și e suficient. E rolul cel mai important din viața mea”, declara el recent.

Vorbind despre cum e să fii părinte, Jamie, pe care puține dintre fanele sale îl pot asocia cu postura de tătic, dat fiind și rolul pe care l-a jucat în ”Fifty Shades”, povestea: ”A trebuit să fac niște ajustări majore. Cu siguranță este mai dificil și ai mai puțin timp pentru tine, dar oamenii sunt foarte buni când vine vorba despre adaptare.

Trebuie pur și simplu să mergi înainte și să te mulțumești cu mai puțin somn, mai puțin timp pe care sl-l controlezi, să accepți faptul că ai mai puțin timp pentru citit, să te speli și alte lucruri pe care le faci zi de zi”.

Înainte să devină tată de fete, Jamie mărturisea că se vede tată de băiat. Soarta l-a surprins, însă, și e cum nu se poate mai fericit.

”Întotdeaun aam crezut că vreau un băiat pentru că… Cred că, ca bărbat, te gândești: <>, în orice caz, ceva narcissistic. Dar îndată ce am avut fetele, nu-mi mai imaginez cum e să fii tată de băiat”, spune Jamie. E posibil, însă, ca destinul să-l ia iar prin surprindere.

Foto: Hepta

Vezi și Surpriză! Actorul Benedict Cumberbatch va fi pentru a treia oară tătic!

Citește și: