”Stăpânul jocului” de Sidney Sheldon, o carte captivantă

”Stăpânul jocului” de Sidney Sheldon, o carte captivantă

O nouă carte de Sidney Sheldon te va cuceri la sfârșit de săptămână. Vineri, 13 mai nu va fi cu ghinion pentru tine, pentru că, în colecția Cărți Romantice a revistei ”Libertatea pentru femei”, apare ”Stăpânul jocului”, la prețul de doar 9,99 lei.

Cartea este una dintre cele mai populare ale lui  Sidney Sheldon, autor supranumit ”Stăpânul suspansului”. Vei citi povestea unei familii care a urcat din obscuritate pe cea mai înaltă treaptă a faimei și bogăției. Ajunsă la 90 de ani, Kate Blackwell își analizează viața, cuceririle, copiii, nepoții, succesele și eșecurile… dar este ea oare cu adevărat stăpână pe destinul ei?

Blestemul diamantelor

Kate Blackwell este una dintre cele mai puternice femei din lume. Pentru cei mai mulți ea este o enigmă, o doamnă elegantă, înconjurată de mii de întrebări la care nimeni nu găsește răspuns. Tatăl ei a fost căutător de diamante în Africa. El a reușit mai mult decât a visat vreodată. Mama lui Kate era fiica unui negustor african corupt. Concepția fetei a fost un act de răzbunare plin de ură, iar viața ei a fost  o pendulare între puterea aparent fără limite pe care o dau banii și neputința de a controla destinul. La petrecerea fastuoasă și extravagantă pe care o dă în cinstea împlinirii vârstei de 90 de ani vin oaspeți de seamă și primește chiar și o telegramă de felicitare de la Casa Albă. Dar mintea lui Kate e populată de fantomele prietenilor și dușmanilor din trecut, de fantomele șantajului și ale crimei, de fantomele unui imperiu construit pe ambiții uriașe… Sidney Sheldon este un maestru al suspansului, care știe să își captiveze cititorii, iar această carte este una dintre cele mai iubite ale sale, plină de intrigi și pasiune.