Ce spune zodiacul despre tine, dacă te-ai născut pe data de 10

Ce spune zodiacul despre tine, dacă te-ai născut pe data de 10

Fiecare zi de naştere este guvernată de astre puternice, care ne conturează personalitatea. Iată ce spune zodiacul despre tine, dacă te-ai născut pe data de 10. Datorită lui îți vei cunoaște mai bine calităţile şi defectele, trăsăturile puternice şi pe cele slabe.

Cine s-a născut pe data de 10 este cuceritor și ambițios. Cifra 10 este asociată, în numerologie, cu norocul şi împlinirile. Este o cifră rotundă care poate reprezenta echilibrul, balanţa între ce a fost şi ce va urma.

Ambițioși în privința viitorului

Cei care s-au născut pe data de 10 sunt tot timpul interesați de viitor şi discută mereu despre planurile pe care le vor pune în aplicare curând.

Au un spirit independent care îi determină să caute mereu noi preocupări, deoarece se plictisesc de activităţile pe care le desfăşoară de ceva timp.

Marea lor dorinţă în viaţă este să îşi atingă idealurile, oricât ar fi de îndepărtate.

Încearcă să facă numai ceea ce le place şi fug de responsabilităţile grele din familie sau de la serviciu.

De altfel, îşi aleg meserii în care să nu depună efort fizic prea mare şi nici să nu aibă funcţie de conducere. Spre exemplu, meseria de ghid turistic ar fi excelentă pentru cei născuţi pe 10.

Sunt inteligenţi, dar leneşi

Nativii acestei zile sunt inteligenţi şi capabili să înveţe foarte multe lucruri. Însă, mulţi dintre ei sunt leneşi şi delăsători. Nu se oferă să facă nimic în plus şi nici acasă nu se înghesuie să muncească dacă nu sunt împinşi de la spate.

Sunt descurcăreţi şi ştiu să organizeze treburile pe care le au de făcut, dar nu îşi dau prea mult interesul. În schimb, ştiu cum să îi convingă pe cei din jur să lucreze pentru ei.

Câştigă uşor prietenia oamenilor

Soarele, care are cea mai puternică influenţă asupra celor care s-au născut pe data de 10 a lunii, transmite nativilor vibraţii pozitive care le dau putere şi sănătate. Îşi revin mai repede decât alţii după o boală grea sau după un eveniment dureros.

Pe de altă parte, sunt înzestraţi cu abilităţi creative şi sunt o sursă bogată de idei originale. Dacă îşi pun mintea la contribuţie, pot învăţa multe şi pot avea cariere de succes.

Îşi câştigă uşor popularitatea şi reuşesc să adune un mare număr de prieteni în jurul lor. În dragoste sunt destul de egoişti, dacă nu întâlnesc parteneri cu un caracter mai puternic şi mai stabil decât al lor.

Elementele tale norocoase, dacă te-ai născut pe data de 10

Planeta zilei de 10: Soarele.

Culorile preferate: arămiu şi auriu.

Cristalul norocos: rubinul.

Zilele favorabile ale săptămânii: duminică, luni şi marţi.

Cifre cu semnificaţii deosebite: 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 73, 82.
sursa foto: 123rf.com