Spumă de brânză

Ingrediente:
► 3 ouă
►125 g zahăr pudră
►250 g brânză de vaci
►80 ml frişcă lichidă
►4 g gelatină
Pentru servit:
►zmeură
►zahăr pudră

1. La mixer, se amestecă ouăle şi 125 g de zahăr pudră până ce se obţine o spumă subţire. Gelatina se înmoaie în apă rece, se amestecă apoi cu două linguri de apă clocotită, se amestecă şi se omogenizează apoi în crema de ouă.
2. Frişca lichidă se bate, iar brânza de vaci se mixează, separat, pentru a obţine o brânză fină. Apoi, brânza şi frişca se amestecă cu crema de ouă.
3. Spuma amestecată delicat se toarnă în pahare, care se dau la frigider timp de
60 de minute.
4. Se servesc cu fructe de zmeură sau după preferinţe, presărate cu zahăr pudră.

Loading...