Spirale bicolore

Spirale bicolore

Mor de dragul acestor spirale bicolore: sunt delicioase, se fac ușor și mai sunt și aspectuoase, numai bune de pus în vitrină sau…pe masă, la desert! 

Ingrediente:

● 220 g unt moale

● 165 g zahăr
● 350 g făină

● 3 linguri cacao
● o linguriță esență de vanilie
● 1/4 linguriță sare
● un ou bătut cu o lingură de apă

1. Se mixează untul cu zahărul timp de 2 minute, se adaugă oul, vanilia și sarea și se mai mixează 2-3 minute.
2. Se adaugă făina, se amestecă, se scoate aluatul pe masă și se frământă până devine omogen.
3. Se împarte aluatul în două și una din părți se frământă cu cacao. Apoi, cele două părți, albă și neagră se întind
în două pătrate egale care se așază una peste cealaltă. Se rulează în folie transparentă, se lasă la rece pentru 30 de
minute.
4. Se scoate apoi din folie și se taie rondele care se așază în tava de copt tapetată cu hârtie. Se coc 15-20 de
minute.