Una dintre cele mai iubite și de succes trupe ale anilor 90 se reunește, pentru o sumă fabuloasă. Dar una dintre artiste refuză să cânte

Spice Girls reuneste

Cine n-a fredonat sau n-a dansat pe hituri ca 'Wannabe', 'Say You’ll Be There' sau 'Spice up your life'? Cine nu a încercat să copieze coafura sau costumația celor cinci membre ale trupei Spice Girls, o adevărată uzină de bani la vremea lor?

 Iată că, după ani de încercări, Victoria Beckham, în vârstă de 43 de ani, Emma Bunton, de 42 de ani, Mel C, de 44, Mel B, de 42, și Geri Horner, de 45 ani, au fost de acord să se reunească. Însă nu va fi vorba despre un turneu mondial și nici măcar despre concerte. Asta pentru că, în ciuda sumei de 10 milioane de lire sterline pe care o va primi, la fel ca și colegele ei, Victoria Beckham refuză să cânte.

10 milioane de lire sterline și nici măcar nu cântă

Astfel, reunirea va consta în lansarea unui album de compilații, participarea la un show de talente televizat, dar și promovarea unor produse.

În plus, cele cinci artiste vor fi implicate în mai multe emisiuni TV în China.

Se lucrează la aceasta reuniune de mai mulți ani. În 2007 trupa de fete a susținut un turneu mondial. În 2012, cele cinci au cântat pe aceeași scenă mai multe dintre hiturile lor, în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra. Anii au trecut, și cele cinci nu au mai putut fi cooptate în același proiect. Cei mai mulți nici nu mai credeau că asta se va mai întâmpla vreodată.

Cea care de obicei s-a opus ideii de reunire a fost, bineînțeles, Victoria Beckham, veșnic ocupată, nemulțumită și cu o grămadă de pretenții, așa cum îi stă bine unei vedete care mai e și căsătorită cu unul dintre sex-simbolurile lumii, David Beckham.

Spice Girls s-a format în 1994, iar membrele trupei au devenit cunoscute mai ales după poreclele lor: Victoria – Posh Spice, Mel B – Scary Spice, Emma Bunton – Baby Spice, Geri Halliwell (acum Horner) – Ginger Spice, Mel C – Sporty Spice.

Foto: Hepta

Vezi și David și Victoria Beckham divorțează? Cei doi par tot mai reci și mai distanți

Citește și: