Spanac cu gulii la cuptor

Spanac cu gulii la cuptor

Faceți o pauză de la carne? Dacă da, vă ispitim noi cu un spanac cremos făcut la cuptor. Gulia îi dă o aromă specială. Poftă mare!

Ingrediente:
● un kg spanac
● 2 gulii
● 3 ouă
● 100 ml lapte
● 100 ml smântână
● 2 ardei grași
● o ceapă
● 50 g unt
● sare

1. Guliile se pun la fiert în apă cu un praf de sare.
2. Spanacul se curăță și se spală, iar ardeii se taie cubulețe.
3. În unt se pun ceapa tocată și ardeiul la călit, se adaugă spanacul și se lasă 15 minute pe foc.
4. Se bat ouăle cu laptele și smântâna, se amestecă apoi cu spanacul și guliile tăiate cuburi și se pun într-un vas termorezistent, în cuptorul încins în prealabil, pentru 20 de minute.

Sursa foto:Shutterstock