Spaghete cu carne de vită

Spaghete cu carne de vită

Spaghete cu carne de vită avem la cină în seara asta. În rețetă se mai găsesc câteva ingrediente neașteptate care transformă aceste spaghete într-o cină de zile mari!

Ingrediente:

  • o pungă spaghete
  • 500 g carne tocată de vită
  • 2 tije țelină
  • 4 linguri ciuperci feliate
  • un morcov
  • o mână fasole păstăi fiartă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

1. Morcovul și țelina tăiate mărunt se pun să se rumenească în ulei.
2. Se adaugă carnea, se presară sare și piper și se lasă pe foc să se rumenească. Se adaugă ciupercile trecute sub un jet de apă și fasolea și se lasă pe foc amestecând continuu.
3. Se fierb pastele conform indicațiilor de pe ambalaj, se scurg și se adaugă în tigaie, peste carnea de vită cu legume. Se mai lasă 5 minute împreună și se servesc.

Iată o rețetă rapidă dacă îți plouă în gură după niște paste cu carne tocata delcicioase!

Sursa foto:Northfoto/Colorise