Soțul s-a schimbat în rău… Care e cauza și ce e de făcut

Soțul s-a schimbat în rău... Care e cauza și ce e de făcut

Soțul s-a schimbat în rău. Nu era el prințul din povești, dar nici zmeul zmeilor. Era omul de încredere lângă care îți petreceai viața. Totuși, de la o vreme nu te mai înțelegi cu el. Din bărbatul drăguț de altă dată pare că nu a mai rămas nimic. I-a luat locul un tip mereu pus pe ceartă sau care nici nu se mai interesează de tine. Oare ce s-o fi întâmplat?

Soțul s-a schimbat în rău. Care e cauza

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395

'Cauzele pot fi multiple de la stres extern (credite, serviciu, relații cu alți oameni) la probleme personale (sănătate, traume din trecut, etc.)', spune psihoterapeutul. Dacă modificarea a apărut brusc, acest fapt semnalează 'lipsa de comunicare și înstrăinarea care a intervenit în relație. Într-o căsnicie sănătoasă, orice obstacol care apare este observat din timp, discutată și rezolvată de amândoi împreună'. Tedy Creștin spune că ar trebui să înțelegi 'că există anumite dificultăți, să nu îl judeci, să încerci sa comunici sincer și să ii arăți că îl susții'.

Citește și: Un cuplu celebru a dezvăluit ce nume neobișnuit a ales pentru bebelușul abia venit pe lume. Tatăl nu a mai avut răbdare și și l-a tatuat când încă nici nu se născuse

Soțul s-a schimbat în rău. Ce poți să faci

Uneori, bărbatul are nevoie doar de puțină liniște și singurătate, pentru a-și reașeza viața. Apoi, dacă începe să discute despre problemele lui cu tine și să-ți solicite ajutorul, înseamnă că sunteți pe drumul cel bun. Dacă vezi că nu te descurci singură, vorbește cu oameni în care ai încredere. Pot fi nașii, prieteni apropiați, un duhovnic sau un psiholog. Nu încerca să atragi de partea ta părinții tăi sau pe ai lui. Ai putea da naștere unui adevărat 'război' în familie și vă veți împărți pe tabere. Apelează la persoane neutre, care nu vor ține partea niciunuia dintre voi.

Citește și:

 Sursa foto: 123rf.com