De ce soțul nu te mai iubește și ce poți face ca să-l recâștigi

De ce soțul nu te mai iubește. Femeie și bărbat care stau supărați pe scaune la distanță unul de celălalt

Este foarte greu să realizezi că soțul nu te mai iubește. Dar multe femei se plâng că soțul nu le mai iubește. După anii entuziaști de la început, după multe declarații de iubire, el se închide în sine și devine nepăsător față de tovarășa de viață. Suferința ei este mare și pare că nimic nu se mai poate schimba.

Când soțul nu te mai iubește, încearcă să-ți analizezi relația. Gândește-te la cum a fost la început și ce s-a întâmplat pe parcurs. Psihoterapeutul Tedy Creștin spune că ar întreba-o pe o femeie aflată în această situație ”dacă în urmă cu mai mult timp simțea că lui îi pasă de ea. Dacă și înainte avea această atitudine, nu prea există multe soluții. Dar dacă înainte îi păsa sincer, înseamnă că ceva s-a schimbat între timp”.

Citește și: Cum se va schimba soțul tău când va deveni tată

Soțul nu te mai iubește? Rutina poate fi de vină

Uneori, poate fi vorba doar de o rodare a relației. V-ați obișnuit foarte mult unul cu celălalt. Grijile și stresul și-au pus și ele amprenta. În acest caz, poți încerca să scoți căsnicia din momotonie. Invită-l în oraș. Organizează o cină romantică la voi acasă. Faceți o lungă plimbare prin parc și vorbiți despre ce merge și ce nu merge în relația voastră.

Citește și: Cum știi că nu te mai iubește

Soțul nu te mai iubește? Cum readuci pasiunea în cuplu

Ascultați melodia ”voastră”, mergeți în locurile unde v-ați plimbat la primele întâlniri. Descoperiți altele noi și găsiți un hobby pe care să-l practicați împreună. Toate acestea sunt idei pentru a-ți aduce soțul din nou aproape de tine. Totodată, vezi dacă nu cumva are o perioadă stresantă la serviciu și de aceea se poartă așa. Uneori, poate fi vorba chiar de o depresie. Observă-l cu atenție pentru a vedea ce este în neregulă și pentru a înțelege cum poți să-l ajuți.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com

Loading...