Bill și Melinda Gates sunt foarte rezervați cu viața personală. Fiica lor arată însă tot, inclusiv pe iubit|GALERIE FOTO

Jennifer Gates

E de notorietate faptul că soții Bill și Melinda Gates sunt foarte rezervați când vine vorba despre viața personală. Deși Bill Gates a fost până recent cel mai bogat om din lume, și asta mulți ani la rând, niciodată nu a făcut paradă cu banii săi. Însă fiica sa, la cei numai 21 de ani, nu are încă maturitatea necesară de a se comporta ca tatăl său.

 Studentă în ultimul an la prestigioasa universitate Stanford, unde studiază biologia, şi membră a lotului naţional de echitaţie, Jennifer Gates, care în aprilie va împlini 22 de ani, obișnuiște să posteze pe rețelele de socializare multe fotografii din viața sa personală. Omniprezent e iubitul ei, Nayel Nassar, cu care în ultima perioadă a călătorit în toată lumea.

Imagini de pe yahturi luxoase, din piscină, din fața celor mai înalti zgârie-nori din Dubai, din Australia, Monaco sau Amsterdam, toate pot fi văzute pe conturile sale.

În multe dintre imagini, Jennifer îl sărută tandru pe prietenul ei, în vârstă de 26 de ani, un egiptean crescut în Kuwait, care, ca și Jennifer, a studiat la Stanford, el obținând dimploma în management și economie.

Chiar dacă tatăl ei s-a îmbogățit din IT, Jennifer, la fel ca și fratele ei, Rory, de 18 ani, și sora sa, Phoebe, de 15 ani, a crescut având acces cu porția la Internet și tehnologie. Așa se explică atracția față de echitație în cazul lui Jennifer.

În ceea ce-i privește pe frații ei, Rory este descris de mama sa ca fiind un adolescent 'empatic și curios', un feminist înnebunit după puzzle-uri. Cât despre Phoebe, aceasta este elevă la liceul privat Lakeside High School, din Seatle, unde taxa anuală este de 33.000 de dolari pe an.

Foto: Instagram

Vezi și Ce copii frumoși are Ricky Martin! Artistul se pregătește să devină din nou tătic

Citește și: