”O soție potrivită pentru un marchiz” de Sarah MacLean, dragoste și aventură

”O soție potrivită pentru un marchiz” de Sarah MacLean - coperta

'O soție potrivită pentru un marchiz' de Sarah MacLean ne conduce în culisele unei lumi interzise și periculoase: Londra plăcerilor și a jocurilor de noroc. Eroul este un ticălos care ar vrea să se 'pocăiască', pe când eroina este o fată cuminte care descoperă cu încântare ceea ce nu i-a fost permis până acum…

În urmă cu 10 ani, Marchizul de Bourne a căzut în disgrație, fiind obligat părăsească înalta societate. Mai mult de atât, și-a pierdut întreaga lui avere. Tot ce i-a rămas a fost titlul nobiliar. Dar nu poți trăi din asta. Așa că a ajuns unul dintre proprietarii celui mai exclusivist club de jocuri de noroc din Londra. S-a transformat într-un om rece, dur și lipsit de sentimente care va face tot posibilul să-și recapete moștenirea. Planul lui include și căsătoria cu perfecta și cuvincioasa Lady Penelope Marbury.

Să îndulcim toamna cu noi cărți romantice. Iată titlurile lunii septembrie!

'O soție potrivită pentru un marchiz' nu este ceea ce pare…

O logodnă ruptă și ani întregi în care a fost curtată de cavaleri nepotriviți, au făcut-o pe Penelope să-și piardă interesul pentru căsătorie. Nu se va mai mulțumi cu un mariaj liniștit și confortabil. Vrea ceva mai mult. Senzații tari și pasiune fără limite. Este norocoasă că viitorul ei soț are acces la o lume de plăceri neexplorate încă de ea. Pe de altă parte, Bourne poate fi prințul lumii interlope din Londra, dar el își jură că o va ține pe Penelope departe de această lume murdară. Este o mare provocare pentru că tânăra doamnă începe să-și descopere propriile dorințe și ar da orice ca să și le îndeplinească.

Citește 'O soție potrivită pentru un marchiz' de Sarah MacLean. Cartea apare vineri, 7 septembrie 2018, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: