Soția prințului Charles, Camilla, la un pas de moarte! Are cancer hepatic din cauza alcoolului

Soția prințului Charles, Camilla, la un pas de moarte! Are cancer hepatic din cauza alcoolului

Lipsa aparițiilor publice ale Camillei Parker Bowles, soția prințului Charles al Marii Britanii ,i-a făcut curioși pe jurnaliștii din toată lumea. Publicația americană The Globe susține că partenera de viață a moștenitorului coroanei britanice ar suferi de cancer hepatic. Acesta ar fi fost cauzat de abuzul de alcool, lucru bănuit de mulți ani de presa de scandal din Regat. 

Citește și: Actorul Steven Seagal, prădător sexual de 21 de ani

La 70 de ani, Camilla Parker Bowles a devenit obsedată să se vadă cu coroana de regină pe cap. Spre dezamăgirea ei, bătrâna Regina Elisabeta a II-a nu se lasă convinsă să coboare de pe tron. În vreme ce surse de la palatul Buckingham susțin că suverana nu vrea cu niciun chip ca fiul ei Charles și consoarta lui să urce pe tron, preferându-i pe simpaticii William și Kate, Camilla  nu se dă bătută. De altfel, aceasta este și dorința tuturor britanicilor.

Soția prințului Charles, Camilla suferă de cancer la ficat

În ultimii 20 de ani a căzut în patima alcoolului

Cunoscută ca o fire ambițioasă, Camilla are acum alte probleme pe cap. Conform publicației americane The Globe, consoarta prințului Charles ar fi pe moarte. Ea suferă, potrivit surselor The Globe, de cancer hepatic, cauzat de abuzul de alcool din ultimii 20 de ani. Căsătorită cu Charles din 2005, nu este deloc printre preferatele britanicilor. Deși și-a dorit mereu să fie acceptată de poporul britanic, sondajele de popularitate au arătat-o mereu în fruntea celor mai detestate personaje. Mulți o acuză încă de moartea fulgerătoare a prințesei inimilor, Diana. Palatul Buckingham a refuzat să facă vreun comentariu. Cu toate acestea, comportamentul lui Charles și participarea lui neînsoțit la numeroase evenimente importante dau destulă greutate zvonului publicat de revista americană.

Citește și: