Soția lui Ștefan Bănică Jr a împlinit 35 de ani. Ce cadou frumos a primit Lavinia Pîrva de la soțul ei

Soția lui Ștefan Bănică Jr a împlinit 35 de ani. Ce cadou frumos a primit Lavinia Pîrva de la soțul ei

Lavinia Pîrva a împlinit duminică vârsta de 35 de ani, dar a fost una cu totul deosebită pentru ea. Nu a organizat o mare petrecere, ci a preferat ca aniversarea ei să o prindă la Paris.

Soția lui Ștefan Bănică Jr a sărbătorit 35 de ani duminică. Aceasta a fost prima aniversare de când a devenit mamă. „A mai trecut un an din viața mea, un an în care am realizat lucruri minunate, un an care mi-a adus un lucru esențial. Un suflețel care-mi va lumina viața de acum înainte. Astăzi la 35 de ani ma simt împlinită!', a scris duminică, pe Instagram, Lavinia.

Și adevărul e că Lavinia este la 35 de ani o femeie împlinită. A devenit mamă unui băiețel la jumătatea lunii mai, este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr și au împreună un mariaj fericit și are succes și pe plans profesional, iar de ziua ei soțul ei a răsfățat-o cu o excursie la Paris, unde a luat cina într-un restaurant de lux și a primit o cadou o pereche de ghete de firmă.

Întrebată inainte de ziua ei ce-și dorea cel mai mult, Lavinia Pîrva a răspuns că fiul ei e cel mai frumos cadou pe care ar fi putut să-l primească.

„Mă crezi că nu m-am mai gândit la mine și la ziua mea? Nu știu, dar cred că cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața este fiul meu. În momentul de față, nici nu știu ce aș putea să mai îmi doresc', a declarat Lavinia Pîrva pentru Libertatea.

Lavinia Pîrva  s-a căsătorit cu Șefan Bănică Jr în 2017, iar anul acesta cei doi au devenit părinți.  La jumătatea lunii mai, Lavinia l-a adus pe lume pe Alexandru, primul copil al ei, al treilea al lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și: