Soția unui cântăreț celebru, înjunghiată în ochi cu o furculiță. Incredibil cine a făcut asta!

sotia lui Ronan Keating injunghiata in ochi

Soția lui Ronan Keating, Storm, a ajuns la Urgențe, după ce fiul lor, în vârstă de un an și trei luni, a înjunghiat-o în ochi cu o furculiță.

Cântărețul în vârstă de 41 de ani și-a petrecut primele ore ale dimineții într-un spital din Singapore, soția sa având nevoie de mai multe copci la nivelul sprâncenei.

Familia se afla în Singapore, unde trupa din care face parte Keaton, Boyzone, se află în turneu. După cum a explicat pe Instagram soția artistului, copilul a furat de pe masă, în timpul cinei, o furculiță. Înainte ca ea și Keaton să reacționeze, răul era deja făcut.

Storm nu e singura victimă din familia Keaton. În mai, Ali, de 12 ani, fiica artistului cu Yvonne Connoly, a petrecut mai multe ore pe masa de operație după ce a căzut de pe cal în timpul unei competiții, suferind mai multe fracturi.

Ronan Keaton a divorțat de Yvonne – cu care mai are doi copii, Missy, de 17 ani, și Jack, de 19 – în 2015, recăsătorindu-se cu Storm.

După ce s-au căsătorit, Storm declara: ”Mă face să mă simt foarte mândră faptul că mă refer la el ca la soțul meu. (…) Dacă am pierde tot mâine și am ajunge să locuim într-o baracă pe plajă, în pustietate, și tot aș fi cea mai fericită femeie din lume. Poți face față la orice în viață când știi că ai deja tot ce îți dorești într-o singură persoană”.

Vezi și Nicki Minaj și-a înjunghiat de mai multe ori fostul iubit. Ce le-a spus acesta polițiștilor

Citește și: