Un actor celebru a devenit din nou tată, la 50 de ani. Cea mică deja zâmbește!

sotia lui Josh Brolin a nascut

Actorul Josh Brolin, în vârstă de 50 de ani, a devenit din nou tată. Soția lui, Kathryn Brolin, de 31 de ani, a născut primul copil al cuplului, o fetiță care va purta numele Westlyn Reign. Deși abia a venit pe lume, are deja și o poreclă, Bean.

Kathryn a postat, duminică, o înregistrare cu Westlyn, care zâmbește în somn. O imagine adorabilă, care a topit inimile tuturor. 'Nimic nu se compară cu asta… nimic. Inima mea s-a schimbat pentru totdeauna. Josh Brolin, mulțumesc pentru această nouă și mică viață a noastră!', a scris tânăra mămică pe rețeaua de socializare.

Pentru Kathryn este primul copil, în timp ce pentru actorul din 'The Avengers: Infinity War' este al treilea. Acesta are deja doi copii deveniți adulți, cu fosta soție Alice Adair. Josh, fiul lui James Brolin (soțul Barbrei Streisand) e la a treia căsătorie. Din al doilea mariaj, cel cu Diane Lane, nu au rezultat copii.

Acesta a nunțat și el venirea pe lume a fetiței sale: 'Un nou șerif în oraș și nu e mai mare decât un cartof dulce'.

Înainte să nască, actorul, care a jucat și în 'Deadpool 2', i se adresa bebelușului, aflat încă în burta mamei, spunându-i, tot pe Instagram, că este o 'piesă de artă' și că va avea 'cea mai bună mamă din câte există'. Tot atunci spunea că se simte cu adevărat binecuvântat de așa o minune.

În ultimele două luni, Joh a renunțat la toate proiectele sale, pentru a-i fi alături soției sale. Josj și kathryn s-au căsătorit în urmă cu doi ani și iată că nu au pierdut delocm timpul!

Vezi și De ce crede soțul Barbrei Streisand că relația lor a fost scrisă în stele. Zodiile lor sunt decisive! Dar mai au un secret

Citește și: