Când John Legend îi dedică vreo melodie, iar asta se întâmplă des, ”toată lumea se întoarce către mine să vadă dacă lăcrimez. Trebuie măcar să mă prefac”.

Iar cel mai îndemână sunt lacrimile false, a declarat modelul în vârstă de 32 de ani în emisiunea ”The Tonight Show”, a lui Jimmy Fallon.

Strategia ei sigur dă roade. Fotografii cu Chrissy Teigen, cu lacrimi în ochi, la ceremonia Globurilor de Aur, din 2015, când soțul ei își rostea discursul și îi mulțumea pentru sprijin, au devenit virale.

Toată lumea crede că trebuie să nască mâine, dar ănsărcinată doar în cinci luni

Chrissy Teigen, însărcinată cu al doilea copil al cuplului, a mai vrut să lămurească încă un aspect în emisiunea lui Fallon, respectiv cât de avansată e sarcina sa. Prezentatorul TV a încercat să ghicească și a fost foarte aproape de adevăr: cinci luni.

”Perfect! Ai nimerit-o! Trebuia să o spun pentru că toată lumea crede că trebuie să nasc mâine. Nu. Așa e la al doilea copil”, a mai spus modelul.

Într-adevăr, dacă privești o fotografie cu Chrissy și una cu Kate Middleton, de exemplu, care e însărcinată cu al treilea copil, vei vedea că, deși sarcina ducesei e mult mai avansată, ea fiind gravidă în șapte luni, burtica lui Chrissy e mult mai vizibilă.

Foto: Instagram

Citește și: