Soția lui Ilie Năstase a rupt tăcerea și a vorbit despre sarcină: „Da, eu o să…”

Soția lui Ilie Năstase a rupt tăcerea și a vorbit despre sarcină: „Da, eu o să...”

Ioana Simion și Ilie Năstase formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, relația lor fiind presărată cu multe despărțiri și împăcări, în cele din urmă ajungând în fața altarului. Mai mult, se pare că cei doi se pregătesc să devină părinți.

De când și-au oficiat relația și s-au căsătorit totul e lapte și miere în ccei doi. Mai mult, în ultima vreme au tot apărut zvonuri că Ioana Simion ar fi însărcinată și că l-ar face pe Ilie Năstase tătic pentru a șasea oară. Și asta, după ce fostul tenismen a mărturisit că i-ar plăcea să mai aibă o fetiță.

Bruneta a rupt acum tăcerea și a lămurit cum stau, de fapt, lucrurile. Într-un interviu pentru Antena Stars, Ioana a mărturisit că nu este încă însărcinată, dar dacă asta ar fi voia lui Dumnezeu, atunci ar accepta-o fără sa stea pe gânduri, lăsând de înțeles că acest lucru se poate întâmpla în orice moment.

„No comment! Da, eu o să zic că da. îmi doresc, dacă Dumnezeu vrea să fiu, o sa fiu, dar momentan am alte planuri. Vreau să fiu sănătoasă și fericită, în rest am cam tot ce mi-am dorit.' a spus Ioana Simion pentru Antena Stars.

Citește și:

Dragos Bucur a ieșit pozitiv la testul COVID-19. Care este starea lui?

Diana Dumitrescu aniversează doi ani de mariaj. Gestul pe care l-a făcut pentru soțul ei, dis de dimineață