Soția lui Hugh Grant a fost răpită de un taximetrist, la Paris

sotia lui Hugh Grant a fost rapita

În urmă cu o lună, când se aflau la Paris, în luna de miere, soția lui Hugh Hrant a fost răpită de un taximetrist.

Totul s-a întâmplat după ce, aflați în taxi, Hugh Grant și soția, Anna Eberstein, producător din Suedia, și-au dat seama că nu au bani cash, pentru a plăti cursa de 6 euro. Atunci, actorul a încercat să plătească cu cardul, însă dispozitivul de carduri al taximetristului nu funcţiona. A fost momentul când l-a rugat pe acesta să oprească la un bancomat. Din cine știe ce motiv, actorul nu a reușit să scoată bani, moment în care s-a panicat, a povestit el recent într-o emisiune televizată.

Atunci i-a spus soției sale să coboare din taxi. Șoferul l-a întrebat 'ce ai de gând să faci?'.

'A plecat cu soția mea!'

'Dispozitivul tău de carduri nu funcționează, așa că nu plătim', a venit replica actorului. În acel moment, imediat după ce actorul a coborât din mașină, crezând că și Anna va proceda la fel, șoferul a demarat în trombă, practic răpind-o. 'A plecat cu soția mea', a mai spus Hugh Grant, fără a explica și cum s-a terminat totul.

A spus însă că Anna nici acum nu l-a ierat pentru faptul că nu a alergat după mașină. Mergea cu 80km/h. Ce rost avea, se apără actorul în vârstă de 57 de ani.

Cât despre relația cum taximetriștii francezi, actorul a povestit că întotdeauna a fost una problematică.

Hugh Grant și Anna (de 39 de ani) au împreună trei copii, actorul mai având doi dintr-o relație anterioară, cu chelnerița Tinglan Hong.

Foto: Hepta

Vezi și La 57 de ani, Hugh Grant se căsătorește pentru prima oară

Citește și: