Soția lui Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită”, criză de gelozie din cauza Innei. Ce i-a interzis soțului ei

Soția lui Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită”, criză de gelozie din cauza Innei. Ce i-a interzis soțului ei

Soția lui Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită', criză de gelozie din cauza Innei.  Frumoasei actrițe nu i-a picat prea bine faptul că soțul ei a fost nevoit să lucreze cu o cântăreață așa frumoasă ca Inna și a fost extrem de geloasă.

 

Fahriye Evcen a acceptat ca soțul ei să filmeze și să cânte alături de românca noastră, pentru faptul că Burak a fost plătit cu nu mai puțin de un milion de dolari pentru această colaborare.

El a înregistrat o melodie cu Inna și au filmat împreună pentru noua reclamă a unui șampon din Turcia, a cărui imagine actorul este de șase ani. Însă, Fahriye Evcen  a avut grijă ca soțului ei „să nu-i fugă' ochii după frumoasa cântăreață și cinci zile cât au durat filmările, ea nu s-a dezlipit de Burak.

Bruneta a fost prezentă în studio, cât cei doi au înregistrat melodia și nu a lipsit nici de la filmări.  Mai mult, potrivit ziarelor din Turcia, Evcen i-a interzis soțului ei să o urmărească pe artistă pe Instagram sau să se împrietenească cu ea pe vreo rețea de socializare.

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai talentați actori din Turcia, Burak  a recunoscut că îi place să cânte și chiar a demonstrat că are talent, într-un duet cu frumoasa lui soție, Fahriye Evcen, pentru un film în care au jucat împreună. Piesa, intitulată „Hasretinle Yandı Gönlüm', s-a bucurat de un mare succes.

Citește și: Simona Halep ar fi început o relație cu Theo Pașa. Primele declarații ale machedonului: „Simona este o fată specială, modestă, ambițioasă…'