Sora lui a murit la 45 de ani, iar îndrăgitul artist face acum dezvăluiri cutremurătoare: „Trebuia să trăiască! Este greşeala doctorilor“

Sora lui a murit la 45 de ani, iar îndrăgitul artist face acum dezvăluiri cutremurătoare: „Trebuia să trăiască! Este greşeala doctorilor“

Sora lui Dima Trofim a murit în luna septembrie, iar artistul vorbește și acum cu  ochii în lacrimi despre acest moment greu din viaţa lui! Artistul se înscrisese la reality-showul „Ultimul trib” de la Antena 1, tocmai pentru a-și ajuta financiar sora, însă a fost prea târziu, în timp ce se afla la filmări în Madagascar, părinții lui l-au anunțat că Rodica a murit la 45 de ani, după ce ar fi fost diagnosticată cu cancer.

 

Cântăreţul Dima Trofim (29 de ani) face acum declarații dure și spune că de vina pentru moartea ei ar putea fi medicii, o investigaţie fiind în curs.  Într-un interviu pentru Antena Stars, fostul membru al trupei “LaLa Band” a mărturisit că durerea este încă uriaşă şi nu se poate obişnui cu gândul, mai ales că ar fi vorba de o greşeală a medicilor.

„Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepţi, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi înainte. Mi-e greu. Nu accept, nu pot să accept. Însă am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Pentru că eu, Dima, sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, ea m-a făcut cine sunt şi datorită ei am absolut tot ce am. Îi simt prezenţa întotdeauna… Trebuia să trăiască! Sora mea trebuia să trăiască! Dar s-a întâmplat uite aşa (pocnind din degete – n.r.). E greşeala doctorilor“, a declarat Dima Trofim.   Întrebat dacă îi poate ierta pe medicii care s-au ocupat de sora lui, cântăreţul a replicat: „Ei se pot ierta? Acum se fac investigaţii în acest caz şi o să am un răspuns cât de curând (…) Sora mea era în comă când m-au sunat părinţii, iar în câteva ore s-a stins. Vorbisem cu ea la telefon cu două zile înainte”, a spus artistul, care a devenit celebru după rolul lui în serialul  „Pariu cu viața” pentru Antena Stars.

S-a înscris într-un show TV ca să-și ajute sora

Artistul a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a zis sora lui. „Mi-a zis să fac bine acolo (în concurs – n.r.) şi apoi mă întorc acasă şi ne apucăm de treabă. Ea ţinea foarte mult la cariera mea, îmi era mereu alături. Ştiu că nu i-ar plăcea să fiu trist şi să plâng, iar eu vreau ca ea să fie mândră de mine“, a spus artistul.

Recent, cântăreţul a dezvăluit că s-a înscris în noua emisiune de la Antena 1 tocmai pentru a o ajuta din punct de vedere financiar pe sora sa care era bolnavă, însă a precizat că nimeni nu se aştepta ca ea să moară. „Unul dintre motivele pentru care am mers în «Ultimul Trib» a fost să o pot ajuta pe sora mea, care era bolnavă. A fost ceva spontan şi la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie aşa, nu ne-am aşteptat la aşa ceva şi nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Cu toată familia am o relaţie specială, dar sora mea mai mare a fost ca şi mama mea “, a povestit Dima.

Citește și: