Sora ei mai mare era certată de mama lor, iar această micuța i-a sărit în ajutor. Reacția ei te face să râzi în hohote

Sora ei mai mare era certată de mama lor, iar această micuța i-a sărit în ajutor. Reacția ei te face să râzi în hohote

Filmulețul momentului pe facebook. Melissa Nunez, o femeie din Texas,  și-a scos cele două fetițe la restaurant, iar la un moment dat se preface că o ceartă pe fata cea mare, Emma. În momentul, în care fata și-a pus palmele pe față, lăsând de înțeles că plânge, sora ei mai mică i-a sărit în apărare, reacția ei fiind extrem de haioasă. Întreaga scenă a fost filmat, probabil de tatăl fetelor, iar apoi Mellisa a făcut-o publică de o rețea de socializare. Înregistrarea s-a viralizat imediat, iar micuța a cucerit inimile tuturor, devenind filmulețul zilei.

 

În scena pusă la cale de mămică și de fiica ei mai mare, Mellisa pare că își ceartă fata.  „Emma, nu face asta! Vei avea problemele, Emma! Nu face asta!', îi spunea mama Emmei, care se preface  că plânge. Extrem de concentrată la tot ce se întâmplă lângă ea, fetița cea mică, extrem de protectoare, a ridicat degetul la mama ei și a zis: „Nu, mami!'

 

„Ce? Emma este rea! Foarte rău faci, Emma! Ai face bine să încetezi în acest moment!', continuă mama, în timp ce micuța strigă la ea în continuare, „Nu, mami, nu', încercând să-și ocrotească sora și să nu o lase pe mama ei să o atingă. Mai mult, la un moment dat, în încercarea de a-și apăra sora, o ciupește pe mama ei de mână și chiar încearcă să dea cu mânuța în ea.

 

În cele din urmă, Emma o ia în brațe pe micuță și o asigură că este bine, iar mama și fata cea mare încep să râdă.

Citește și: