Sophie Turner și Joe Jonas, actorii din Game Of Thrones, vor deveni părinți

Sophie Turner și Joe Jonas, actorii din Game Of Thrones, vor deveni părinți

Sophie Turner și Joe Jonas așteaptă primul copil împreună, potrivit Daily Mail. Zvonurile despre sarcină au început să circule de ceva timp după ce Sophie Turner a apărut în ultima vreme înbrăcată numai în haine largi, care ascundeau foarte bine abdomenul.

 

„Cuplul păstrează noutăţile pentru ei, dar prietenii şi familia sunt extrem de încântaţi', a spus o sursă apropiată a celor doi, potrivit Daily Mail.

Fanii aşteaptă acum declaraţii din partea artiştilor. Până acum cei doi au fost foarte discreți în ceea ce priveşte viaţa personală, vrând să-și trăiască povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor.

 

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit anul trecut în Las Vegas și sunt foarte entuziasmați. Actrița din Game of Thrones și cântărețul Joe au avut ulterior și o ceremonie tradițională de nuntă alături de familia lor și prietenii apropiați, în Franța. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare de la Game of Thrones și s-au afișat împreună prima dată în noiembrie 2016, iar în octombrie anul următorul și-au anunțat logodna.

Citește și: