Solistul trupei Oasis, Liam Gallagher, și-a întâlnit pentru prima oară fiica în 19 ani. N-a mai văzut-o de la 2 ani. Mai are una pe care nici nu a cunoscut-o

Solistul trupei Oasis, Liam Gallagher, și-a întâlnit pentru prima oară fiica în 19 ani. N-a mai văzut-o de la 2 ani. Mai are una pe care nici nu a cunoscut-o

Fostul solist al trupei Oasis, Liam Gallagher, și-a văzut pentru prima oară fiica în 19 ani. Molly Moorish are 21 de ani și provine dintr-o relație de doi ani pe care artistul a avut-o cu Lisa Moorish.

A fost o reuniune de familie, pentru că la întâlnire au luat parte și Lennon, de 18 ani, și Gene, de 16, pe care Liam Gallagher îi are din mariajele cu Patsy Kensit, respectiv Nicole Appleton.

Fericită de întâlnire, Molly a postat pe Twitter imaginea în care apare, în sfârșit, alături de tatăl ei, în vârstă de 45 de ani.

Întâlnirea a fost prilejuită de un concert al lui Liam în Londra. Acesta a cântat în deschiderea trupei The Rolling Stones.

Liam declara recent că nu și-a întâlnit fiicele Molly și Gemma. Ambele s-au născut din relații extraconjugale pe care artistul le-a avut în timpul căsătoriilor. De altfel, nașterea lor a dus și la desfacerea căsătoriilor. Deși a plătit pensie alimentară, vedeta nu și-a întâlnit fiicele de când acestea erau doar niște bebeluși.

4 copii, câte unul cu altă femeie. 2 provin din relații extraconjugale

Molly s-a născut din relația cu Molly în 1998, în timpul căsătoriei cu actrița Patsy Kensit, în timp ce Gemma, care are numai 5 ani, s-a născut în urma unei aventuri cu jurnalista Liza Ghorbani, în timpul căsătoriei cu Nicole Appleton.

Liam vorbește foarte relaxat despre mamele copiilor lor și chiar despre fiicele sale. Despre Molly spune că a avuzit că e bine și că niciodată nu l-a căutat.

Cât despre Gemma, cea de-a doua fiică, care locuiește împreună cu mama sa la New York, pe aceasta nu a întâlnit-o niciodată. 'Dar îi doresc să fie bine. Dacă va avea nevoie de ceva, să dea un semn', a declarat artistul.

De menționat e că Molly a fost concepută la doar câteva săptămâni după ce Liam se căsătorise. Lisa, mama ei, a refuzat să facă avort, iar din acest moment ea și Liam nu au mai avut niciun fel de relație. Lisa a devenit ulterior și mama unui băiat, acum în vârstă de 14 ani, al rockerului Pete Doherty.

Foto: Instagram

Vezi și Așa mamă, așa fiică. Fata lui Kate Beckinsale seamănă perfect cu celebra actriță. Zici că sunt surori

Citește și: