O cântăreață celebră anunță că și al doilea mariaj al său a luat sfârșit. La 33 de ani e mamă singură de adolescent și suferă de o boală rară

Solange Knowles s-a separat de sot

La 33 de ani, Solange Knowles, sora cântăreței Beyonce, cântăreață și actriță la rândul său, a anunțat că ea și soțul ei, Alan Ferguson, s-au separat.

Anunțul a fost făcut chiar de Solange, într-o postare pe Instagram: 'În urmă cu 11 ani, am întâlnit un bărbat fenomenal, care a schimbat fiecare aspect al existenței mele. Anul acesta ne-am separat (și nu e treaba nimănui)'.

Knowles și Ferguson s-au căsătorit în 2014, în New Orleans. Solange, care este și designer, are un băiat de 15 ani, Jules, împreună cu primul său soț, Daniel Smith.

Diagnosticată cu o boală a sistemului nervos

Solange nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei, ea fiind diagnosticată la sfârșitul lui 2017 cu o boală rară a sistemului nervos. În ciuda acestui diagnostic, sau poate tocmai datprită lui, spune vedeta, în ultimii doi ani e evoluat mult din punct de vedere spiritual, învățând să-și confrunte 'cel mai mare dușman, frica', după cum se exprimă ea.

Printre cei care au reacționat la postarea sa se află și Michelle Williams, membră a trupei Destinys Child, aceasta postând o inimioară și un emoticon care sugerează faptul că se roagă pentru ea. 

Vezi și Cântăreața Sia suferă de o boală neurologică gravă: „Viața este al naibii de grea. Durerea te demoralizează…'

Citește și: