Șoc la Hollywood! Soția lui Chuck Norris a fost otrăvită!

CHUCK NORRIS cu soția Gena și copiii

După ce în vară, legendarul Chuck Norris a fost la un pas să moară după un dublu infarct, acum starul trece din nou prin momente cumplite. El a dat recent în judecată 11 companii farmaceutice  din SUA.  Aceasta deoarece un ingredient dintr-un produs creat de acele companii ar fi fost la un pas să-i omoare soția.

Citește și: 7 alimente care pot cauza constipația. Trebuie să le consumi cu moderație

În vârstă de 77 de ani, Chuck Norris nu poate nicidecum să-și ducă bătrânețea liniștit. După ce  afost la un pas să moară, acum actorul s-a decis să înfrunte în justiție nu mai puțin de 11 giganți famaceutici. Motivul? Gena, soția lui, ar fi fost, la rându-i la un pas de moarte recent, când a suferit o intoxicație severă cu substanța numită 'gadolinium'. Partenera de viață a lui Norris a mers la medic pentru a efectua un RMN, dar până la urmă i-au fost efectuate trei de-a lungul a opt zile. Gadoliniumul este o substanță de contrast, un metal folosit pentru efectuarea unor astfel investigații imagistice. După efectuarea RMN-urilor, Gena a trecut prin chinuri crunte. A suferit de dureri în tot corpul, afectare a rinichilor și senzații de arsură a pielii.

Cere despăgubiri de 10 milioane de dolari

Chuck Norris acuză companiile farmaceutice care vând gadolinium că nu informează pacienții cu privire la riscurile asociate cu folosirea substanței și cere nu mai puțin de 10 milioane de dolari despăgubiri. El a intentat zilele trecute acțiune la tribunal. Starul de 77 de ani speră să obțină atât despăgubirea uriașă cât și interzicerea gadoliniumului la efectuarea investiațiilor imagistice de tip RMN.

'Scopul nostru nu e să obținem banii. Vrem să atragem atenția asupra riscurilor. Nu medicii sunt de vină că am fost otrăvită. Companiile farmaceutice ascund informații importante despre substanțele folosite', a declarat Gena Norris în presa americană.

Citește și: