Soarele nu apune niciodată de Nora Roberts, intrigă, suspans și dragoste

Soarele nu apune niciodată de Nora Roberts, intrigă, suspans și dragoste

Dragoste. Minciuni. Crimă. Multe se pot întâmpla atunci când soarele nu apune niciodată… Volumul Norei Roberts este o poveste captivantă de dragoste, având și o intrigă polițistă, întunecată. Și, totuși, vorbește despre puterea vindecătoare a dragostei și despre capacitatea sufletului omenesc de a supraviețui unor suferințe inimaginabile.

Cartea este și saga unei familii greu încercate de soartă, dar care pune mai presus de toate iubirea necondiționată dintre membrii ei. Pentru Bodine Longbow, soarele nu apune niciodată. Este manager la hotelul familiei sale din Montana. Aici turiștii vin pentru a experimenta cum era viața în Vestul Sălbatic. Pasionată de ceea ce face, Bo nu are timp de altceva. În niciun caz, pentru dragoste. Și, totuși, vechea ei iubire din adolescență revine și se angajează la ranch. Ce va face atunci când va fi nevoită să-l vadă zilnic pe Callen Skinner?

Află ce noi cărți noi de dragoste, pline de acțiune îți aduce luna martie aduce

Soarele nu apune niciodată peste intrigi nerezolvate

Toate prioritățile ei se schimbă dramatic atunci când pe proprietatea familiei este găsit cadavrul unei tinere, iar Callen ajunge principalul suspect. Problema lui este că și-a atras antipatia șerifului, care va face orice ca să-l vadă pe banca acuzaților. Pentru familia lui Bo, descoperirea macabră din grădina lor este de două ori mai șocantă. În urmă cu 20 de ani, mătușa Alice a dispărut fără ca nimeni să mai audă vreodată ceva despre ea. Ar putea fi o legătură între cele două întâmplări? Evenimentele devin din ce în ce mai dramatice și amenințătoare. Bodine și Callen nu au altă șansă decât să intre într-o cursă contra cronometru pentru aflarea adevărului.

Vei găsi cartea Soarele nu apune niciodată începând cu data de 16 martie la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

Citește și: