Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Au fost surprinși împreună la mare. Celebra blondă a dat de înțeles că se pregătesc de nuntă. Imaginile care îi dau de gol

Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Au fost surprinși împreună la mare. Celebra blondă a dat de înțeles că se pregătesc de nuntă. Imaginile care îi dau de gol

Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Cei doi și-au petrecut împreună mini-vacanța de 1 Mai la mare, unde au fost surprinși împreună de paparazzi. Mai mult, celebra blondă a dat de înțeles că s-ar pregăti de nuntă. Deși nu vor să vorbească oficial despre relația lor, cei doi se pare că au planuri mari de viitor.

 

Drept dovadă stă un filmuleț postat de Gina Pistol contul său de Intagram, un Insta story, care după părerea fanilor, spune multe.

Gina a publicat un filmuleț cu

În filmuleț, celebra blondă pare că este la o terasă la mare, iar un artist îi face o dedicație, ce lasă de înțeles că această mini-vacanță i-ar fi adus Ginei și inelul de logodnă. „Aoleu, ce să mă fac Doamne eu, se mărită Gina mea…', cântă artistul în imaginile publicate de Gina.

Citește și: Actrița desemnată cea mai frumoasă fată din lume  a murit

 

Smiley a cântat într-un club din Mamaia

Prezentatoarea TV l-a însoțit pe Smiley la mare, care a avut un concert într-un club de fițe din Mamaia. Gina l-a admirat din public, iar apoi cei doi au petrecut mini-vacanța împreună, fiind surprinși împreună de paparazzi revistei Ciao, relaxându-se la o terasă.

Gina și Smiley formează un cuplu din vara anului trecut, însă cei doi nu și-au recunoscut încă oficial relația.

Despre relația lor s-a aflat, după ce Gina Pistol a fost surprinsă, în luna august, anul trecut, pleccând din vila din Cernica a îndrăgitului artist, unde și-a petrecut noaptea, iar, în prezent, se pare că aceștia ar locui împreună, potrivit revistei Ciao.

Gina a povestit în emisiunea lui Capatos că ea și Smiley au o relație matură și că între ei nu există gelozii. Mai mult, blonda a vorbit și despre lucrurile care o deranjează.

„M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. (…) Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: Săraca de Gina. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (…) O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu', a mai spus Gina Pistol, în urmă cu câteva săptămâni.

Imagini cu ei la mare aici.

Citește și: