Smiley a confirmat, în sfârșit, că este într-o relație. Ce spune despre actuala lui iubită și despre căsătorie

Smiley si Pavel Bartos

De când s-a despărțit de Laura Cosoi, Smiley a evitat să mai vorbească despre viața personală și nu s-a mai afișat în public de braț cu nicio femeie. Însă, după mai multe zvonuri că acesta s-ar iubi în secret cu Gina Pistol, mai bine de un an, artistul a confirmat, în sfârșit, că este într-o relație.

 

Antrenorul de la Vocea României, show ce va debuta din 7 septembrie, nu doar că mărturisește că este într-o relație, ci spune despre iubita lui că este femeia ideală.

Cred că femeia cu care sunt e cea ideală', a declarat el, într-un interviu pentru Click.ro.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu din vara lui 2017, însă până acum cei doi au evitat să-și confirme relația. Ei au fost surprinși la mare împreună,  la concertele lui Smiley și au fost și într-o vacanță în Thailanda.

Citește și: Declaraţia surprinzătoare pe care o face Andi Moisescu despre Olivia Steer

Artistul se gândește la căsătorie

Mai mult, pentru prima dată, artistul a precizat că se gândește la căsătorie.

„Mă gândesc că în 10 ani, poate, o să mă însor, o să fac şi un copil, dar nu ştiu… Nu vreau să mă conformez unor obiceiuri impuse de societate. Vreau să fac ceea ce simt şi vreau să fac atunci când simt. Regret că o perioadă lungă de timp am lipsit din viaţa fratelui meu, dar mă bucur că acum este el nelipsit din viaţa mea. Este plăcut şi important să ştii că ai un om capabil alături,căruia îi pasă cu adevărat de tine.' a declarat Smiley la tv, în luna decembrie.

Citește și: